Caine de companie cu blana lunga roscata - 10 Litere PixWords

Aici gasiti raspunsuri PixWords la imaginea "cu un câine de statura mica cu blana lunga roscata si alb galbuie care sta cu gura deschisa si limba iesita putin", imagine  realizata de autorul Farinoza.

Rezolvarea enigmei imaginii autorului Farinoza se refera la rasa acestui caine care provine di Germania de Est si Polonia de Nord.

Raspunsul PixWords din 10 litere pentru aceasta imagine din PixWords Romania este unul de dificultate mica care necesita putin timp de gandire. Daca nu ati gasit raspunsul la poza Pix Words cu un caine cu blana lunga si subtire de culoare rosiatica, il puteti gasi sub imaginea din pagina.

Despre Pomeranian
Rasa pomeranian, cunoscuta adesea si sub numele mai scurt de “pom” sau varianta haioasa “pom pom” este un caine de tip spitz (caine caracterizat prin blana lunga si subtire, de obicei de culoare alba, urechi drepte si bot specific. Are coada in forma de tirbuson).
Numele ii este atribuit dupa regiunea europeana Pomerania din care provine, astazi partea de est a Germaniei si nordul Poloniei. Considerat un caine de companie amuzant din cauza dimensiunlor sale mici, pomeranian-ul se trage din caini de talie mare de tip spitz.

Gasiti raspunsuri sub poza de mai jos

Litere: 10
Autor: Farinoza, Dreamtimes, Dreams time, Dreamtime
Imagine: Poza




POMERANIAN





Post a Comment

Mai nouă Mai veche