Ce este PixWords in romana

PixWords este un joc de cuvinte incrucisate de tip Aritmogrif doar ca in loc de definitii avem poze. Deci in loc sa scrie "Intindere aridă din regiunea de câmpie, cu vegetație ierboasă", ti se da o poza cu o pajiste si daca te gandesti putin iti vei da seama ca este vorba de o stepă.
Incrucisarea consta in patru randuri de raspunsuri si dupa ce le rezolvi pe toate, treci la un alt nivel al jocului PixWords.


Se poate descarca pentru telefoanele smart sau tablete cu android accesand aplicatia Magazin Play.

Jocul are peste 800 de nivele si se actualizeaza in continuare. Pe langa engleza si alte 20 de limbi straine, jocul PixWords are si limba romana.

Jocul ofera posibilitatea de a primi puncte (dolari) pe care sa le folosesti pentru a cumpara anumite litere cu care sa gasesti raspunsul la incrucisare mai usor. Pentru fiecare raspuns corect primesti 1 punct si in plus, poti juca la ruleta unde poti castiga pana la 50 de dolari.

Ca si variante ajutatoare pentru atunci cand v-ati impotmolit si nu gasiti raspunsul, jocul Pix Words va pune la dispozitie urmatoarele variante:

- Deschide prima litera
Pentru 90 de dolari poti deschide prima litera si astfel sa descoperiti mai usor raspunsul.

- Deschide litera aleatorie
Pentru 60 de dolari puteti cumpara o litera pe care jocul o alege la intamplare.

- Eliminare litere
Pentru 40 de dolari puteti alege sa scapati de literele care nu sunt in cuvandul pe care trebuie sa-l gasiti.

- Ask friends
Aceasta varianta ajutatoare este gratuita si va da posibilitatea sa puneti pe Facebook intrebari si prietenii sa va ajute sa gasiti raspunsuri.

Alta varianta ajutatoare este oferita de noi prin acest site. Puteti cauta in site raspunsuri la definitiile pe care le intalniti in jocul PixWord accesand pagina cu raspunsuri dupa litere, cautand cu ajutorul casetei de cautare sau accesand pagina Autori unde gasiti lista cu toti autorii de poze la care noi am dat raspuns.

Post a Comment