Pasare ca un papagal care seamana cu un pinguin - 15 Litere PixWords

Aici gasiti raspunsuri PixWords la imaginea "cu o pasare cu un cioc ca de papagal dar care seamana si cu un pinguin desi nu are nicio legatura ca specie" din jocul PixWords in romana, imagine  realizata de autorul Martin Kemp.

Imaginea afiseaza o poza cu o pasare care sta pe o stanca langa mare cu aripile deschise. Are un cioc care aduce cu un papagal dar seamana si cu un pinguin.
Raspunsul definitiei din poza autorului Martin Kemp se refera la denumirea acestei pasare cu cioc viu colorat care seamana cu un papagal de mare.

Raspunsul din 15 litere pentru aceasta imagine din PixWords Romania este unul de dificultate medie care necesita timp de gandire. Daca nu ati gasit raspunsul la poza Pix Words cu o pasare cu infatisare bondoaca care pare sa fie fratele mai mic al pinguinilor dar de fapt este un papagal de mare, il puteti gasi sub imaginea din pagina.

Gasiti raspunsuri sub poza de mai jos

Litere: 15 Litere
Autor: Martin Kemp, Martin-Kemp, Dreamstime, Dreams time, Dreamtime
Imagine: Poza
Cuvinte: 3 cuvinte

PAPAGAL DE MARE





1 Comentarii

  1. Buna, am un cuvant din 7 litere M_L_I__, e un pinguin zgribulit cred ca cu o problema la penaj sau ceva de genul (are portiuni lipsa din penaj..). Merci!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche