Multe fructe mici de culoare galben portocaliu - 6 Litere PixWords

Aici gasiti raspunsuri PixWords la imaginea "cu mai multe fructe mici de marimea unei cirese (sau mai mici) cu o culoare galbena spre orange" din jocul PixWords in romana, imagine  realizata de autorul Dgstudio.

Imaginea afiseaza o poza cu fructe marunte de culoare portocaliu deschis. Ele cresc intr-un arbust foarte ramificat și spinos care crește în România. Se gasesc incepand din nisipurile și pietrișurile litorale până în regiunile muntoase, alcătuind uneori crânguri și tufișuri destul de întinse.
Raspunsul definitiei din poza autorului Dgstudio se refera la denumirea fructelor din imagine, fructe care se numesc catina si se utilizează deopotrivă în industria alimentară, în silvicultură, în farmacie dar și ca plantă ornamentală.

Raspunsul din 6 litere pentru aceasta imagine din PixWords Romania este unul de dificultate mare care necesita mult timp de gandire. Daca nu ati gasit raspunsul la poza Pix Words cu fructele marunte galbuie la culoare denumite catina, il puteti gasi sub imaginea din pagina.

Gasiti raspunsuri sub poza de mai jos

Litere: 6 Litere
Autor: dgstudio, dg studio, Dreamstime, Dreams time, Dreamtime
Imagine: Poza






CĂTINĂ





Post a Comment

Mai nouă Mai veche