Radacina de planta ca mararul cu 3 ramificatii - 7 Litere PixWords

Aici gasiti raspunsuri PixWords la imaginea "cu o radacina de planta alb galbuie cu trei ramificatii taiate dar la una dintre ele este ramasa o ramura verde care seamana cu mararul" din jocul PixWords in romana, imagine  realizata de autorul Niderlander.

Raspunsul definitiei din poza autorului Niderlander se refera la denumirea acei plante comestibila a carei radacina a fost curatata.

Raspunsul din 7 litere pentru aceasta imagine din PixWords Romania este unul de dificultate medie spre grea care necesita timp de gandire. Daca nu ati gasit raspunsul la poza Pix Words cu un fenicul sau molura care este o specie de plantă perenă comestibilă din genul Foeniculum, familia Apiaceae, il puteti gasi sub imaginea din pagina.


Fenicul - Este o plantă erbacee cu tulpina dreaptă, cilindrică, fin striată longitudinal,înaltă până la doi metri și ramificată începând de la bază. Frunzele, prevăzute la bază cu o teacă dezvoltată, sunt alungit-triunghiulare și multipenat-partite. Florile sunt mici, galben-aurii, dispuse în umbele mari, terminale. Fructele mature sunt de culoare cenușie sau brun-verzuie, au miros plăcut și gust dulceag. Se aseamănă cu mărarul, cu care poate poleniza încrucișat, rezultând semințe lipsite de aromă. Uleiul volatil determină acțiunea farmacologică : antispastică, sedativă, carminativă, expectorantă.

Gasiti raspunsuri sub poza de mai jos

Litere: 7 Litere
Autor: Niderlander, Nider lander, Dreamstime, Dreams time, Dreamtime
Imagine: Poza



FENICUL




Post a Comment

Mai nouă Mai veche